Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Campulung Muscel – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Campulung Muscel - Impresiile Noastre Despre Vacanta

Introducere

În vara anului 2020, ne-am hotărât să vizităm Campulung Muscel, România pentru o decădere relaxantă. Știam că sunt hoteluri scumpe în zonă, dar am căutat o cazare ieftină. Am găsit exact ce ne-am dorit și am avut parte de o vacanță fără griji, înconjurați de o natură frumoasă. Așadar, am dori să le împărtășim cititorilor noștri impresiile noastre despre cazarea ieftină și toate avantajele pe care aceasta le-a oferit.

Alegerea Camerei

Ne-am cazat la Hotel Thalia din Campulung Muscel, care oferea camere cu două paturi, cu prețuri rezonabile. Pereții și mobilierul camerei erau clasice, însă curat și cochet. Era dotată cu un pat dublu, televizor, birou, fațadă de calorifer, baie proprie și uscător de păr. Atât mobilierul, cât și utilitățile erau funcționale și la un preț bun în comparație cu alte hoteluri din zonă.

Facilitățile Hotelului

Hotelul Thalia oferea un procentaj generos pentru adulții și copii eliberați de taxa de parcare și a oferit acces gratuit la sala de fitness aflată în incinta hotelului. De asemenea, existau următoarele facilități: camere de joacă pentru copii, baie cu aer condiționat, zone de relaxare, piscină extinsă, saună, masaj, bar și restaurant.

Activități

Existau multe activități de realizat în Campulung Muscel și împrejurimi. Pe lângă plimbările în parcul național local, am fost încântați să notăm că existau restaurante, galerii de artă, teatre și bâlciuri în spatele hotelului, unde am petrecut ore întregi. De asemenea, au existat multe trasee turistice aflate chiar în oraș, legate de istoria Campulung Muscel.

Oaspeții

Am găsit că personalul de la Hotel Thalia a fost foarte amabil și ne-a servit cu larghețe. Ne-au acordat informațiile de care aveam nevoie, cum ar fi schimbarea orei de check-in și potrivirea între camere. La fel, zona era liniștită, cu aproape toți oaspeții hotelului fiind prietenoși și preocupați de aceeași plăcere simțită de a privi natura.

Concluzie

Noi am fost încântați de decizia de a lua o cazare ieftină în Campulung Muscel, România. Pe lângă toate facilitățile și cazarea pe care le-am primit, acea zonă oferă, de asemenea, experiențe culturale, peisaje de munte și un cadru relaxant total. Am fost de asemenea foarte mulțumiți de personalul amabil al Hotelului Thalia și îi recomandăm cu plăcere tuturor.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.2 pe baza recenziilor clienților 6184.

★★★★★
3142
★★★★☆
1909
★★★☆☆
723
★★☆☆☆
198
★☆☆☆☆
1909

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies