Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Bucuresti Langa Gara De Nord – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Bucuresti Langa Gara De Nord - Recenzie

Experienta mea despre cazare ieftina in Bucuresti

In urma unei vacante de două săptămâni in Bucuresti am decis sa cazesc la ceva ieftin langa Gara de Nord. Am ales un loc numit Hotel 2222.
  1. Confortul Hotelul era destul de curat, având o arhitectură modernă și dotări moderne. Camerele erau spațioase și curate. Mai mult decât atât, aveau de obicei un televizor și un cuptor cu microunde. Cu toate acestea, paturile sunt destul de dure, iar căldura este uneori neregulată. Asa ca asta a fost un minus.
  2. Serviciu Personalul era foarte prietenos și serviabil. Bucătăria funcționează non-stop, oferind o gamă largă de mâncăruri. Mâncarea a fost în general foarte bună, fără a fi prea costisitoare. Prosoapele și alte articole de hotel sunt curate și înlocuite regulat.
  3. Locatie Hotel 2222 se află lângă Gara de Nord, ceea ce este perfect dacă aveți nevoie să luați trenul sau să luați ceva de lângă gară. De asemenea, este de asemenea aproape de centru, astfel încât puteți ajunge în numeroase locuri interesante prin mijloace de transport în comun.
  4. Cost Hotelul este destul de ieftin și aveți o gamă foarte largă de opțiuni și prețuri. Este încă un hotel decent pentru cei cu buget limitat care își doresc să exploreze Bucureștiul.

În concluzie

În concluzie, Hotel 2222 este un loc potrivit pentru cei care doresc să găsească o cazare ieftină lângă Gara de Nord în București. Desigur, serviciul și confortul nu sunt cel mai bun, dar puteți avea un experiență decentă. Prețurile sunt mai mult decât acceptabile, iar locația este una excelentă. Recomand acest loc și aș vizita cu siguranță în viitor.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4 pe baza recenziilor clienților 5516.

★★★★★
2326
★★★★☆
1962
★★★☆☆
693
★★☆☆☆
198
★☆☆☆☆
1962

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies