Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Braila – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftină în Braila

Vacanță inedită în statorul de sud-est

Ultima mea vacanță a fost una specială. Am zburat spre Braila, un oraș de pe litoralul Dunării, și am rămas terifiată odată ce am aterizat. Cu o arhitectură istorică impresionantă, orașul îmi transmitea o energie specială. Acolo am găsit o cazare ieftină, dar de mare calitate.

M-am cazat la Hotelul Arion, situat în inima orașului Braila. Fiind aproape de toate principalele puncte de interes turistic, hotelul a uimit prin facilitățile sale. Am remarcat de asemenea și bună dispoziție a angajaților, aceștia fiind întotdeauna receptivi și dispuși să îmi ofere sfaturi și informații despre Braila.

Îmi aduc aminte că în primul meu zi am evadat de la hotel și am explorat principalele puncte ale orașului. Primul lucru pe care am făcut-o a fost să vizitez frumosul și autenticul Muzeu al Etnografiei. De acolo, am explorat Brailova, sectoarele și parcurile publice ale orașului. Mi-am amintit de adolescența mea de îndată ce am văzut frumosul cel din Parcul Circului din Brailova. Acolo am găsit pentru prima dată un peisaj folcloric și o cultură inedită. Rezistînd nebunește în această atmosferă timp de 25 de ani, aceste monumente istorice sunt adevarate poeme arhitecturale și nu pot rămâne descoperite.

M-am simtit foarte fericită atunci când am vizitat Delta Dunării. Această zonă mi-a oferit posibilitatea să caut dragostea la fața locului. Am înotat în apele salate, am explorat lagunele, am mers cu barca și am servit pește și acvarii în restaurantele de pe maluri. Am rememorat în fiecare zi a vacanței mele, care a trecut ca o vijelie.

După această excursie mi-am dat seama că cazarea ieftină era doar un bonus alap simpla cazare de lux. Hotelul Arion a atins și cele mai înalte standarde de servicii, ce a făcut ca ultima mea vacanta să devină mai mult decat o experiență de viață. Camerele hotelului au fost spațioase, luminoase și foarte curate. Ambelul hotelului, complet dotat, a fost foarte util, am utilizat room service-ul și Internetul WiFi cu diapson complet și performant.

Cu toate acestea, Am plecat din Braila un pic mai înțeleptă și mai încărcată emoțional și moral, fiindcă Am simtit o energie spirituală și culturală foarte puternică. A fost ocazia perfectă pentru a începe o vacanta monumentală, finisată cu o cazare ieftină și standarde de lux în timp ce aduci aminte în rutina ta, plină de freneticitate.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4 pe baza recenziilor clienților 4791.

★★★★★
1625
★★★★☆
1999
★★★☆☆
749
★★☆☆☆
171
★☆☆☆☆
1999

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies