Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Bicaz – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftina Bicaz

Cu toții ne-am dorit vreodata sa avem o vacanta ieftina care sa ne permita sa petrecem timpul cu familia si apropiatii sai, departe de aglomeratia si stresul vietii de zi cu zi. Dar cele mai multe dintre ele sunt costisitoare si au acaparat mult dintre veniturile noastre lunare. Bine, am gasit o solutie: cazare ieftina Bicaz.

Cazarea ieftina din Bicaz este o optiune excelenta pentru o excursie ieftina, dar reusita, in Romania. Unele dintre cele mai bune locuri pentru cazare ieftina Bicaz sunt Pensiunea "La Etuve", Guesthouse Resort, Hotel Kollegium, Hotel Livada Monastery, Hotel Gura Portitei, Motel Casa Turistilor si Pensiunea Castelul Munte. Aceste locatii au preturi excelente, mobilier modern, apropierea de principalele si obiective turistice din zona, internet si multe altele.

Pensiunea "La Etuve"

Am facut prima oprire la Pensiune "La Etuve". La inceput, am fost surprinsi de modernitatea si confortul oferit. Pensiunea dispune de camere rulote, garsoniere, apartamente si camere standard. In plus, oaspetii sunt rasfatati cu o varietate de programe distractive, servicii de catering, toilette curate, inclusiv facilitati de dus. Pensiunea are, de asemenea, o zona speciala de parcare, liniuta electrica si un restaurant. Nu se poate uita amiaza de vin de pe terasa, vazand marea.

Guesthouse Resort

A doua oprire a fost la Guesthouse Resort, situat in vecinatatea Padurii de Fag. Acest loc a avut gazdele cele mai primitoare, care au facut ca experienta sa fie o adevarata placere. Am inteles ca Resortul are camere si apartamente luxoase, dotate complet cu facilitati moderne, astfel incat fiecare platitor sa aiba parte de cea mai mare satisfactie. Exista cazare ieftina Bicaz in care preturile sunt excelente si oferta generoasa. In plus, curtea si gradina Resortului sunt complet infrumusetate.

Hotel Kollegium

Hotelul Kollegium este ultima noastra oprire. Hotelul se bucura de o vedere inventita a raului Bicaz si a Padurilor de Fag. Imbinand abtinerea si confortul, aceasta proprietate de lux nu a dezamagit. Avea toate facilitatile unui hotel modern, precum o piscina interioara, o sala de jocuri, o taverna, o sala de sport si mai multe. Personalul foarte prietenos de la receptie si curatenia impecabila s-au dovedit a fi valori importante ale Hotelului Kollegium.

Concluzie

In concluzie, cazarea ieftina Bicaz nu ne-a dezamagit! Au existat optiuni, indiferent de bugetul disponibil si preferintele personale. Fiecare dintre proprietatile noastre ne-a oferit ceea ce trebuie. Ne-am intors cu amintiri, care urmeaza sa dainuie pentru un timp lung. Cine stie? Poate ca in curand vom reveni la aceste locuri fabuloase pentru a reincarca bateriile!

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 4998.

★★★★★
1998
★★★★☆
1957
★★★☆☆
642
★★☆☆☆
170
★☆☆☆☆
1957

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies