Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Bibione Italia – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftină Bibione, Italia - o recenzie a vacantei noastre

Un sejur relaxant într-o stațiune italiană superbă

Cu mâna pe bagaje și sufletul mândru de posibilitatea de a vizita Italia, am pornit într-o călătorie în Bibione. O statiune aparținând coastei adriatice, într-unul din cele mai interesante și exotice județe din Italia. A fost o alegere prudentă - ne-am numărat printre norocosii de acolo cazând la o cazare ieftină.

Explorând stațiunea

Bibione este o stațiune a nordului italiei cu o vedere apropiată asupra Mării Adriatice. Se remarcă prin plajele sale exotice, un ambiant frumos și un climat cadadin și blând pe parcursul întregii luni, ceea ce face din această stațiune un loc excepțional pentru familiile care urmăresc să se întindă pe un sejur de relaxare. Foarte multe detalii ale contrastelor grădini parfumate și grădini înflorite, combinate cu arhitectura fermecătoare din vremuri mai vechi au învăluit aceste străduțe intime, pline de bunăstare. Cazarea noastră la un preț ieftin a fost chiar în inima acestei stațiuni - camera noastră amplă și luminată era complet mobilată cu mobilier nou, iar baia avea cabină de duș, apă caldă și prosoape moi. Existau și alte dotări ce au îmbunătățit calitatea generală a cazării noastre: un pat comod, televizor cu ecran plat, Wi-Fi gratuit și facilități disponibile în afara camerei, precum piscină, restaurant, servicii de închiriere de biciclete și terasă. Totul a făcut cazarea noastră ieftină extraordinar de confortabilă și a uimit familia noastră.

Relaxare curată pe plaja locală

Plaja Saimea este cea mai cunoscută din Bibione și ne-am dorit să o luăm la pas în toată marea lui splendoare. Plaja se întinde pe 4 km de șenine suplu și are toate condițiile pentru a vă garanta o relaxare pasionantă într-un ambient privilegiat: nisip fin, spații adânci, recifuri și adăposturi pentru umbrele. Ne-am bucurat de liniștea și relaxarea oferite de această destinație. Nu există nicio agitație, doar liniștea și frumusețea.

Frescura hambarului local

Am decis să mergem puțin mai departe, să explorăm partea rurală a Biboniei. Noi, cei mici, am fost cei mai încântați de experiența de a petrece ceva timp înconjurați de liniștea și frumusețea frescei jumătății. Am intrat în hambarul local și am prefațat gustul vineții și alegria oferită de vinul local. Dorința de a ne bucura de toate aromele provocate a trecut rapid. Apoi, uimirea a ajuns la un nivel superior, atunci când am văzut că platou nostru era servit cu delicii locale, inclusiv fructe și legume proaspete organice.

Explorând orașul

De asemenea, pe lângă sejurul nostru la plajă și în hambar, am bifat și vizitarea mai multor locuri din orașul Bibione. Am intrat în muzeele locale pline de artă și istorie, iar odată ce am obținut o imagine de ansamblu asupra trecutului hispano-roman al zonei, am urmat șantierul creării operei lui Michelangelo în vecinătatea orașului, castelul Giancrampagna. Este unul din cele mai impresionante castele medievale și oferă o privire attentă la istoria îndepărtată.

Șezlonguri și umbrela la prețul pastelor

Am decis să ne consacrăm câteva ore distractiei la plaja locală și să încercăm diferite sporturi și aventuri acvatice. Am închiriat șezlonguri și umbrele la prețul unui pastel. Relaxarea pe plajă a fost urmată de o călătorie în lumea distractivă a plimbării cu bicicleta și navigării cu barca.

Concluzii

A fost o explozie de aventuri și distracții pentru toți membrii familiei noastre. Învățând despre istoria orașului, încercând mâncărurile locale și bucurându-ne de exuberanța plajelor, toți am rămas cu impresii pozitive despre acest frumos sejur. Cazarea ieftină Bibione a fost astfel încât nu am dorit să plecăm și ne întrebam de ce ar trebui să căutăm vacanțe scumpe atunci când acestea au putut să ne ofere aceste aventuri senzaționale și spații relaxante.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 4825.

★★★★★
1999
★★★★☆
1803
★★★☆☆
708
★★☆☆☆
174
★☆☆☆☆
1803

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies