Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Berna Elvetia – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Berna Elvetia

Privelistea Minunata a Orasului Berna

Dupa un drum de 12 ore de la Roma, am ajuns la destinatia noastra: Berna, Elvetia. Trimisesem buletine pentru cazare ieftina, dar nu ne asteptam sa fim atat de bine primiti. Zona din orasul Berna in care ne-am cazat era proaspata, plina de verdeata si chiar greu de conturat un plan de explorat. Am reusit sa gasim o casa la o priveliste captivanta, dar cu un pret extrem de bun.

Am reusit sa gasim cazare ieftina, prin rezervarea unui apartament confortabil in cartierul Kirchenfeld. Spatiul in care am stat era bine intretinut si foarte curat. Chiar daca era departe de centrul oraselul, era extrem de accesibil si oferea o priveliste minunata. In aceasta zona se afla o serie de magazine, baruri si restaurante.

Cartierul era foarte linistit, cu multe claustre si vile vechi. Era extrem de bine iluminat, ceea ce ne-a oferit aproape cinci ore de luminozitate pe zi. Dispunea de parcuri si spatii verzi, locuri ideale pentru cei care doresc sa se bucure de aerul proaspat si de frumusetea orasului. In plus, exista si drumuri mici care duc catre varii locuri de interes.

In acest cartier ne-am cazat la un hotel cu nume Polar Bear Inn, aflat la cateva minute de centrul orasului Berna, si la cateva minute de gara. Hotelul este destul de modern si confortabil, cu camere mici. Cu toate acestea, exista o varietate de servicii si facilitati oferite, cum ar fi concierge, curatare profesionala, restaurantul propriu si multe altele.

Wi-fi gratuit si accesibil din fiecare camera, iar linistea si pacea sunt adevarate bonusuri pentru noptile dumneavoastra. Turistii care alearga pe buget pot gasi cazare ieftina, punctand cea mai buna oferta. Plus cazarea ieftina nu inseamna automat neregula. In schimb, ja ne-am simtit ca acasa, iar atmosfera placuta a camerelor si a locatiei ne-a imbunatatit experienta.

Noi Activitati Pe Care Le-am Descoperit

Dupa ce am montat bagajele la hotel, am decis sa exploram cartierul. Am descoperit o serie de activitati interesante pe care le-am facut:

  1. Am vizitat fortul si orasul vechi, care datau din secolul al XV-lea, care aveau o istorie fascinanta.
  2. Am vizitat muzeul de arta si am facut o plimbare prin parcul Kirchenfeld. Povestea parcului era cu adevarat impresionanta.
  3. Ne-am bucurat de plimbari relaxante pe malul lacului, admirand panorama lacului si frumusetea copacilor.
  4. Am vizitat centrul comercial si am luat cina la un restaurant local cu preparate mediteraneene delicioase.
  5. Ne-am plimbat pe marginea lacului si ne-am bucurat de aer curat si privelistea minunata a orasului Berna.

Concluzie

Ne-am bucurat de o vacanta relaxanta in Berna, capitala Elvetiei. Am gasit o cazare ieftina si placuta la un pret avantajos, iar aceasta ne-a permis sa ne bucuram de momentele noastre acolo mult mai mult. Am fost surprinsi sa descoperim o cultura interesanta si variata si activitati interesante pe care le-am putut explora. Chiar daca a fost un sejur scurt, ne-am simtit excelent.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 5933.

★★★★★
2788
★★★★☆
1979
★★★☆☆
646
★★☆☆☆
181
★☆☆☆☆
1979

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies