Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Bari – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Bari - O Vitalitate Incomparabila A Provinciei Italy.

După o călătorie de 5 ore, în care mi-am dorit să schimb aerul, am ajuns pe insula italiană, Bari. Momentul în care au început să se manifeste primele vibrații magice ale acestui oraș mi-a lăsat un sentiment unic. Este monotonia Parisului? Nu, nici nu părea!

Facand cercetari despre unde sa raman, am decis sa ma cazez in statiunea Bari. Am aflat ca exista o intoarcere la o cazare ieftina Bari. Vazand optiunile acelei case de oaspeti, m-am hotarat sa stau acolo. Era curat, confortabil și la un preț accesibil. A doua zi am inceput sa descopar orasul peste care puteam avea acel sentiment unic.

Vizite Turistice Unice

Chiar daca Bari este un oras mai putin cunoscut, aici exista un numar de murmuri si de atractii turistice. In primul rand, marele port din apropierea acestei provincii italiene a reprezentat ca un paradis în care m-am plimbat dimineața. Am zărit apoi cândva Turnulcel de pe coasta mării Adriatice. Aceasta proprietate a apartinut vremurilor domnitorilor bizantini si m-a intrigat peisajul prin culorile sale calde. Dupa ce am strabatut Cetatea si am vizitat cimitirul vechi, am iesit sa vad mai multe despre faimoasa Bari Vecchia.

Bari Vecchia este minuscula, dar bogata in povesti. Am explorat strazile inguste, pline de pasteluri. Inclusiv aprecierea obstei foarte placute și coada de grădini și construcții vechi și-a pus amprenta asupra mea. Locurile pline de culoare m-au facut sa ma simt ca acasa. Cu un zâmbet gros pe buze, am servit o mica portie de mozzarella in ceva ce numesc focacce - baza versiunilor sale fiind pizza.

O Traditie Fascinanta

În timp ce eram în Bari, am aflat despre o veche tradiție, pe care oamenii o păstrează incă. Această tradiție se numește "Il Bicio del Bue", care înseamnă "sărutatul de vaci". Se spune că, dacă un turist vizitează Bari și îmbrățișează vaca locală, va merge acasă cu un noroc infinit. Am urcat aproape toate dealurile orașului, până când am intrat într-o fermă mică. Acolo lângă o casă veche din piatră am văzut-o: vaca pe care trebuia sa o sărut. Momentul a fost amuzant si spiritual. Sper ca ritualul meu sa-mi aduca o intorsatura norocoasa.

Unicitatea Locului

Acum știu că pot să rezum cazarea mea ieftina Bari ca fiind cea mai bună alegere pe care am putut face. Acea cazare, unită cu priveliștile splendide din Bari Vecchia și cu ritualurile unice făcută de locuitorii săi, m-a fascinat. Acest loc au vitalitatea lui incontestabila, si aceasta vitalitate este îmbinață perfect cu desfasurarea fericita a vietii locale.

In final, Bari a fost cea mai frumoasa lucrare artizanala pe care am vazut-o vreodata în călătoriile mele. Am petrecut cateva zile explorand aceasta insula minunata, si ma bucur ca am facut aceasta alegere. Cazarea ieftina Bari a fost primul pas care mi-a adus la aceasta experienta, asa ca recomand cu incredere celor care vor sa petreaca citeva zile in aceasta locatie frumoasa.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.3 pe baza recenziilor clienților 6521.

★★★★★
3639
★★★★☆
1842
★★★☆☆
742
★★☆☆☆
165
★☆☆☆☆
1842

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies