Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Barcelona Plaja – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare Ieftina Barcelona Plaja - Recenzie

Ce am descoperit despre aceasta cazare ieftina la plaja

În luna mai, m-am decis sa merg la mare la Barcelona și am căutat pentru cazare ieftină la plaja. Am găsit Hotelul Sagunto pe internet care a avut recenzii foarte bune. În aceste recenzii, au fost văzute ca fiind "cel mai bine cotat și mai ieftin hotel la plajă din Barcelona" și "o oază de liniște și relaxare în mijlocul unei metropole mari".

Am fost primit călătorul meu și m-am dus pe plajă. Hotelul este situat chiar pe malul Mării Mediterane. Camera pe care am avut-o în această cazare ieftină la plajă, de asemenea, a fost foarte curată și confortabilă - îmi placeau lemnul rustic și stilul mediteranean. Există ferestre mari care mă fac să simt că sunt pe malul mării, în ciuda faptului că camerele sunt la parter. Baia a fost modernizată, cu chiuvete moderne și țesături de foc cu un design modern.

Îmi place să mă bucur de viata, așa că acest hotel chiar mi-a prins bine. Personalul a fost atent și prietenos și m-a ajutat să mă familiarizez cu zona, să găsesc restaurante, baruri și alte facilități. Cea mai importantă parte a fost că totul a fost foarte ieftin. Am putut servi o masă bună la prețuri accesibile și acces gratuit la plajă.

Hotelul Sagunto are o grădină mică mare, în care oaspeții pot savura un mic dejun de dimineață sau cina. Piscina din zona cu grădina este destul de încântătoare și proaspătă. Spațiul pentru barbecue este întotdeauna curat și perfect pentru savurarea mâncării de grătar.

Drumul spre plajă și înapoi nu a durat mult, dar mai erau și alte lucruri pe care le-am apreciat la această cazare ieftină la plaja. Una a fost faptul că camerele sunt foarte curate și că mobilierul este proaspăt și modern. De asemenea, există o piscină reîmprospătatoare pentru a se răcorii în după amiezi călduroase și deosebite.

Chiar dacă este foarte ieftin, este un hotel extrem de confortabil și un loc perfect pentru a vă relaxa. Am fost extrem de încântați și recomand această cazare ieftină la plajă tuturor celor care caută un loc ieftin și confortabil în Barcelona.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.4 pe baza recenziilor clienților 5997.

★★★★★
3262
★★★★☆
1911
★★★☆☆
615
★★☆☆☆
114
★☆☆☆☆
1911

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies