Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Amsterdam Centru – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

Cazare ieftina Amsterdam Centru

Recenzie despre Parco Hotel Amsterdam

În perioada noastră de vacanță în Amsterdam, am ales să ne cazăm în Parco Hotel. Hotelul se află în centrul orașului, aproape de gara centrală și a oferit o experiență excelentă, prin confortul oferit, prețurile accesibile și locația sa ideală.

Un lucru pe care l-am observat imediat a fost modul în care oaspeții sunt primiți. Echipa de la recepție a fost foarte primitoare și foarte serviabilă în ceea ce privește oferirea de informații. Ne-au oferit un check-in rapid și solicitat doar informația de contact, precum și informații cu privire la destinația și durata concediului nostru.

Camera noastră a fost curată și spațioasă, fiind dotată cu un pat confortabil, un televizor cu ecran plat, o baie și un birou. În plus, la solicitarea noastră, am primit și un set de prosoape proaspete. Curățenia camerei a fost excelentă, baia fiind curățată la fiecare vizită.

Camerele dispun de un mic frigider, perfect pentru a-ți păstra răcoritoarele pe care le achiziționați de la magazinul de la revedere. Acesta dispune de o cantitate mică de produse alimentare la prețuri acceptabile.

În plus față de camera noastră, hotelul dispune de o sală de fitness, o piscină și un centru spa. Oaspeții pot folosi aceste facilități în mod gratuit. Acestea sunt ideale pentru cei care doresc să facă exerciții în călătoria lor sau pentru cei care vor să se relaxeze.

Personalul de la restaurant este de asemenea foarte primitor și serviabil. Au oferit cina și un mic dejun excelente. Mâncarea a fost delicioasă și de înaltă calitate. În plus, pentru oaspeții care se pot bucura și de o bere rece, se oferă o selecție bogată de băuturi și băuturi tari.

Parco Hotel oferă, de asemenea, o gamă de facilități pentru copii, cum ar fi paturi de supraveghere, mese de jocuri și jocuri pentru console. Acestea sunt oferite gratuit și au fost foarte utile pentru copiii noștri, care au putut să-și petreacă în condiții de siguranță timpul în cameră.

În ceea ce privește prețul, Parco Hotel oferă prețuri foarte competitive în comparison cu alte hoteluri de calitate similare din Amsterdam. Ne-am bucurat că am putut obține o cazare ieftină la centrul orașului, și am putut economisi bani în același timp.

În concluzie, ne-am bucurat de faptul că am ales să ne cazăm la Parco Hotel Amsterdam. Facilitățile oferite sunt excelente pentru prețul cerut, în special pentru cazarea ieftină și centrală. Personalul este foarte amabil și am fost întâmpinați călduros. Mâncarea oferită era foarte bună și intrăm în funcție de nevoile noastre. Recomandăm Parco Hotel Amsterdam celor care caută o cazare ieftină și confortabilă în centru orașului Amsterdam.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.2 pe baza recenziilor clienților 5602.

★★★★★
2586
★★★★☆
2089
★★★☆☆
626
★★☆☆☆
191
★☆☆☆☆
2089

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies