Rezervări Hoteluri & Pensiuni – Noi îți oferim cele mai bune oferte de cazare!

La noi gasesti cele mai atractive, mai bune și mai convenabile oferte de cazare! 🎁

🥇Cazare ieftina Alexandria Teleorman – Rezervări Hoteluri & Pensiuni.

★★★★☆

Ofertele săptămânii

Închiriază mașina potrivită nevoilor tale. Oferim o gamă variată de autoturisme cu predare oriunde în România.

De la Amurgul Dunarii la Cazare Ieftina Alexandria Teleorman

În timpul unei vacanțe de o săptămână în Alexandria, Teleorman, am ales să ne cazăm în liniște la Imobilul Apartamente. Acest imobil se află direct lângă Dunărea se vedea misterul amurgului până la prima liziera de copaci de la periferia orașului.

Accesul la Cazare Ieftina

Cazarea noastră in Alexandria a fost extrem de ieftină. Cu un preț de doar 60 de euro pe noapte pentru un apartament cu trei camere, consumul jetoanelelor nu a reprezentat un cost mare. Fiecare cameră era spațioasă, cu paturi confortabile și ușor accesibile. În plus, apartamentul avea un hol mic care a fost folosit ca bucătărie, prânz și un spațiu de relaxare. Accesul la la apartament a fost foarte ușor și simplu. Am vizitat imobilul înainte de a călători și am plătit omul responsabil de la intrare pentru o cheie. Acesta ne-a rugat și pe noi să ne mai întoarcem pentru a ne lăsa cheia în urmă.

Facilităţile Cazării Ieftine

Cazarea a fost foarte confortabilă și ieftină. La intrarea principala au fost facilități cum ar fi acces internet, recepție zilnică și un restaurant. Locul era curat și arăta bine, iar staff-ul era foarte amabil.

Experiență Relaxantă la Cazare

Datorită camerelor condoii de la Imobilul Apartamente, ne-am putut bucura de o experiență relaxantă. Camera noastră se bucura de aer curat și de obișnuitele zgomote de vecinătate, înțelegând cu toții că locuiește cineva prin preajmă. Camera noastră avea doua ferestre pentru a lasa in intesitatea calda a razei soarelui in camera pe durata zilei. Aveam o frumoasa priveliste catre lumina smarald a Dunarii, rugininedo-ul curentii care curgea printre munții privirii. Aveam gusturi stilate, simpla simplitate satului in care nu ati fi crezut ca e posibil sa mergeti in vacanta!

Satul Local

În afară de cazare, satul Alexandria, Teleorman oferă și oportunitatea de a explora mai multe culturi și activități. Am savurat întreaga experiență și are am sugerat oricărui turist care vrea sa se bucure de relaxarea și de spiritul rural al satului. Satul este regulat de târguri, parcuri și biserici la fiecare câteva sute de metri. Atmosfera din sat este plină de prin unicitate și echilibru. Printre altele, am vizitat locurile cu vederi fermecătoare cum ar fi Curtea Domnească, Moara de Apă și garnizoana militară veche.

Concluzie

Frumoasele vederi și obiceiurile locale le-am savurat la maximum. Ne-am bucurat și ne-am relaxa in ele. Am petrecut timp mai mult in sat decat ne-am proiectat in cel mai început. Cazarea ieftină de la Imobilul Apartamente a fost una dintre cele mai reușite experiențe pe care le-am avut vreodată.

În conținutul acestui articol există link-uri afiliate, făcând clic pe ele veți fi redirecționat către Booking.com, Cartrawler.com, Getyourguide.com

Pe Telegram gasesti cele mai atractive oferte! VEZI OFERTE

Recenzii și opinii despre unitati de cazare ★★★★☆
4.1 pe baza recenziilor clienților 4662.

★★★★★
1775
★★★★☆
1963
★★★☆☆
771
★★☆☆☆
102
★☆☆☆☆
1963

Alte oferte de cazare

Acceptare?Utilizarea de cookies